Topkwaliteit plinten uit Amsterdam

Plinten kopen

Met een houten vloer geeft u uw woning een sfeervol karakter. Om dit karakter nog meer tot zijn recht te laten komen, is een mooie randafwerking van uw vloer erg belangrijk. Door gebruik te maken van lijsten, architraven en plinten geeft u de ruimte een extra accent en vergroot u tegelijkertijd het ruimtelijk gevoel. De Berg Houten Vloeren levert een volledige afwerking van uw vloer.

Randafwerking houten vloer

De plint maakt uw vloer als geheel af. De vloer gaat door het gebruik van plinten naadloos over in de muur. Plinten zijn er in alle vormen en maten, maar wij hebben de 10 meest gekozen plinten alvast voor u klaarstaan in onze showroom in Amsterdam. Van klassiek tot modern en van retro tot renaissance, er zijn allerlei stijlen denkbaar. U hebt dus volop mogelijkheden om iets passends bij uw interieur te kiezen, iets dat de gewenste sfeer nog versterkt. De hoogte en dikte van de plinten kunt u daarbij uiteraard zelf bepalen.

Goede service, ruime keuze en een mooie prijs inclusief legging eventueel! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit vloeren.

Jc Verver
Amsterdam

Een heel soepele ervaring! Uitstekende kwaliteit in combinatie met een fijne service: een échte aanrader!

Vinodh Ibrahim
Amsterdam

Direct
offerte
aanvragen

Naadloze kwaliteit

Onze plinten worden gemaakt van de beste kwaliteit MDF. Voordelen hiervan zijn onder meer dat de vormvastheid en de buigzaamheid van de plinten goed is. We leveren onze plinten standaard af in witte grondverf en met afkitting. Zodra de plinten zijn bevestigd, hoeven ze nog maar een keer afgelakt te worden. Vanzelfsprekend kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Maak direct een afspraak en kom langs

Plinten kopen kan ook bij ons

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Bellamystraat 35H in Amsterdam om de mooiste vloeren en plinten te bekijken. Vanzelfsprekend kunt u heerlijk op eigen houtje rondkijken. Als u dat wilt, laten we u graag de verschillende opties zien en beantwoorden we eventuele vragen.