De uitstraling van uw houten vloer

De uitstraling van uw vloer

Een houten vloer geeft een sfeervolle en karakteristieke uitstraling aan uw woning. Die uitstraling wordt mede bepaald door de sortering. Een vloer met grove sortering heeft vaak grote noesten en meer scheurtjes. Veel mensen vinden dit mooi, zeker als het om een plankenvloer gaat. Maar u kunt ook kiezen voor een fijne sortering. In dat geval zijn er alleen kleine noesten zichtbaar, of zelfs helemaal geen. Zo zijn de klassieke, gelakte visgraatvloeren met band en bies vaak van een hele fijne ‘nette’ sortering.

Goede service, top kwaliteit! Zeker aan te raden!

Peter van der Net
Amsterdam

Een heel soepele ervaring! Uitstekende kwaliteit in combinatie met een fijne service: een échte aanrader!

Vinodh Ibrahim
Amsterdam

Direct
offerte
aanvragen

De belangrijkste sorteringen

Hout en dan met name eikenhout is beschikbaar is verschillende sorteringen. Bij De Berg Houten Vloeren laten we u graag alle mogelijkheden zien. Verschillende fabrikanten gebruiken de namen van sorteringen nogal eens door elkaar.

Om u alvast een algemeen beeld van de verschillende soorten te geven, zetten we hier wat sorteringen onder elkaar. Let wel: afmetingen van noesten kunnen per merk/ fabrikant afwijken; aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend:

  • Vals kwartier. Geen noesten.
  • Premier. Zeer kleine noestjes tot 5 mm.
  • 1bis. Kleine noesten tot 10 mm. Lichte kleurverschillen.
  • Rustiek. Verkrijgbaar in veel verschillende soorten tot zeer grote noesten.

Showroom Amsterdam

In onze showroom aan de Bellamystraat in Amsterdam laten we u graag gedetailleerder zien hoe sorteringen van elkaar verschillen. U kunt natuurlijk zelf rondkijken, maar we staan ook klaar om vragen te beantwoorden als u daar behoefte aan heeft. We leggen zelf ook vloeren, dus zijn niet altijd aanwezig. Als u op voorhand een afspraak maakt, zetten we graag de deuren voor u open.

Maak direct een afspraak en kom langs